Ami a kisállatkereskedés polcain nincs, a Petnet oldalán megtalálható

Miért választottam a Petnetet? Most elmesélem

Minden kisállatgazdi életében eljön a pillanat, amikor egyszerre kell több dolgot is vennie a kedvencének, de azokat egyszerűen sehol sem találja. Én is így jártam a napokban. Tavasz van, és mint rutinos állattartót, ilyenkor két dologra készülök: új kisállatokra és bolhákra. Igen ám, de mivel faluban élek, ezért a kisállatkereskedésben nem a legtöbb és a legjobb minőségű az árukészlet. Őszintén, egyből a Petnethez kellett volna fordulnom, de nem, inkább leautóztam a legközelebbi városig, ahol feltételeztem, hogy már találni fogok mindent, ami kelleni fog nekem. Kellett egy új kutyaház, mert a régit már elette a több éves eső, és egyébként sem volt a legjobb minőségű darab, illetve a számos kisebb dolog. Tartunk kutyákat, macskákat, teknősöket, nyulakat és egy papagájt is. Tudom, soknak tűnik ez így egyszerre, de azért költöztünk kifejezetten vidékre, hogy minél több állatnak adhassunk otthont. A következő befektetés egy istálló lesz lóval és talán szamárral is. Ők persze nem sorolhatók a kisállatok kategóriájába, azonban érdemesnek tartottam ezt is megemlíteni, hiszen láthatjuk, milyen sok dologra van is szükségünk. Így pedig már érthető, miért nem kaptam meg még a városi bolt készletéből sem azokat a dolgokat, amiket eredetileg elterveztem. Úgyhogy a Petnethez fordultam.

Mit lehet a Petnet oldalán beszerezni?

Lényegében mindent, ami csak a kisállatok tartásához fontos lehet. Nem csak mindenfajta kisállatról tudunk így gondoskodni, de a választék is rendkívül kielégítő, és nem csak egy-egy darab van bizonyos fajta termékekből, ahogy az a voltokban lenni szokott. Így tudunk minél több méret és szín közül is választani. Mivel én viszonylag sok dolgot rendelek, ezért szintén nagyon előnyös az internet, hiszen ők szállítócégekkel dolgoznak, akik egyszerűen el tudják hozni a felszerelést, ami nekem esetleg a kocsimmal elég problémás lenne. Gondolok itt például pont a kutyaházra, ami a Petnetnek semmi problémába nem ütközött, azt én valószínűleg sehogy sem tudtam volna elhozni saját magamnak. A sok állatnak hála azt is elmondhatom, hogy nem kell szállítási költséggel számolnom, mert mindig elég sok dolgot tudok egyszerre megrendelni. Például nem érdemes számomra, ha csak egy-egy heti adag eledelt veszek nekik, hanem akkor már egyben akár több hónapra is, hiszen ezek a termékek rendkívül tartósak, mind konzerv, szárított vagy szárazeledel. Nekem ez a módszer jól bevált, csak arra kellet külön helyiséget szentelnem, hogy ezeket a dolgokat tároljam is, de vidék lévén ezzel sem volt gond a számomra.

Érdemes tehát a Petnetnél vásárolni

Ennyit én biztosan el tudok mondani az oldalról. Nem csak eledeleket lehet venni, hanem tényleg terráriumokat, ágyakat a macskáknak és a kutyáknak, különleges egészségmegőrzés-támogató tápokat, bolhairtót vagy olyan felszerelést, nyakörvet, hámot, vitaminokat, etetőtálakat, itatót, tisztítószereket kifejezetten az adott felszereléshez… Olyan dolgokat is találtam itt, amilyenek létezéséről korábban nem is tudtam, ma azonban el sem tudom képzelni nélkülük az életemet. Sok segítséget kaptam ettől az oldaltól, és azt is rendkívül kedvesen és korrekt módon oldották meg, amikor valamilyen problémám volt a rendeléseimmel, mert bizony vannak olyan helyzetek, hogy az ember elrontja a leadott rendelést még a sokadik átnézés után is. Itt azonban nem féltem attól, hogy esetleg rajtam fog ragadni a nem megfelelő áru, hiszen nehéz is mindent látatlanban rendelni, de szerencsére a termékleírásokat elolvasva a legtöbbször mindent tudok már a kiegészítőről, mielőtt azt a kezemben foghattam volna. Nekem bevált ez a módszer, és a Petnet (https://www.petnet.hu ) szerintem a legjobb, amit jelenleg az interneten találni lehet. Kifejezetten ajánlanám kezdő gazdiknak, akik még nem biztosak, mire is lesz szükségük egy új állat örökbefogadásánál, azonban szeretnének felkészültek lenni. Itt szétnézve ugyanis mindent meg lehet találni, ami csak kell, és könnyebb lesz a továbbiakban is eligazodnia a beszerzendő dolgokon. A sokállatos gazdiknak pedig úgy gondolom, elég nyilvánvaló, miért is jó döntés a Petnet választása. Egyszerű, gyors, minden egyhelyen és nekünk a legkevesebb energiát kell beletennünk az egészbe fizikai szempontból, hiszen csak a kaputól kell nekünk cipelni a sok megrendelt dolgot.

Ne felejtsük el a legfontosabbakat a Petnetnél sem!

Persze a dolog rajtunk is áll, megfelelő eledel, tál, alom, játék, nyakörv, kefe, bolhairtó és minden más, amit be kell szereznünk egy-egy kisállathoz… Nehéz észben tartani, azonban legyünk felelősségteljesek, ha már egyszer úgy döntöttünk, összekötjük az életünket egy kisállattal. Szerintem megéri, hiszen rengeteg szeretetet adnak ezek az állatok, nem csak a gazdájuknak, de a szüleiknek, a barátaiknak, a játszópajtásaiknak is tekintenek minket, így a felelősség csak rajtunk áll, hogy mi is boldogabbá tegyük az ő életükkel, ezért én azt mondom, minden rendelésnél belefér egy kis meglepetésjáték vagy jutalomfalat is a kosárba. Nem fogjuk megbánni.