műterem-bérlés

Műterem bérlés Budapesten, nem csak fotósoknak

Műteremre van szükséged egy fotózáshoz vagy szereplőválogatáshoz? Amatőr vagy, aki kipróbálná magát egy olyan helyen, ahol nemcsak a helyszín, de a szakmai segítség is biztosítva van? A G3 fotóstúdió nemcsak bérelhető műterem, hanem egy olyan hely Budapest szívében, ahol arra törekednek, hogy a fotós stábnak csak a munkára kelljen koncentrálnia. A helyszín könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, de őrzött parkoló is rendelkezésre áll a műterem közvetlen közelében. A saját felszerelés bepakolásában nagy segítséget jelent az 1000kg-ig terhelhető teherlift az épületben.

műterem bérlés kicsiknek és nagyoknak

G3 műterem a fővárosban

Aki nálunk bérel helyet szereplőválogatáshoz, klipforgatáshoz vagy fotózáshoz, két egymástól független műterem áll rendelkezésre, melyekhez saját sminkes, fodrász és öltöző rész tartozik. A stúdióban mindkét műterem barátságos és egyben elegáns környezetet biztosít, nagy ablakok teszik lehetővé a természetes fény beáramlását, ha a bérlő napfényben szeretne fotózni. Letisztult, igényes formák és tágas terek segítik a műteremben a nagyobb fényformálók használatát is. A két műterem közül az egyik az egyes napfénystúdióként is szolgál, itt elég természetes napfény áll rendelkezésre, akár mesterséges világítás nélkül is használható, ehhez rendelkezésre áll végtelenített fehér háttér is. Természetesen igény szerint ez a műterem is sötétíthető részlegesen. Ha teljesen sötétített műteremre van szükség, akkor a kettes műteremben van erre lehetőség, így a külső fény nem okoz zavart a vakuk beállításában.

A természetnél is jobb műterem

A műterem bérlése hétköznaponként 10.00-18.00 óra között óránként 4000Ft+Áfába kerül, nyitvatartási időn kívül kedvezményes időben (hétfőtől péntekig 8.00-10.00 és 18.00-20.00 óra között) 5000Ft+Áfáért, míg ezen időszakokon kívül minden megkezdett óráért 6000Ft+Áfa terheli a bérlőt. A bérleti árba a következő alapfelszerelések tartoznak a műterem használatán kívül: három darab 120W-os vaku, ezek mindegyikéhez vakukioldó, fehér végtelenített háttér, fekete és fehér cellek, az alap reflektorokon kívül napfényreflektor, csíkboxok, hayboxok, illetve fehér reflex ernyők is. A műterem extra felszereléseket is biztosít további használati díj fejében, többek között különböző színű papírháttereket, parabolát, plusz vakukat, octoboxokat, különböző színű és anyagú háttérpaneleket, vagy akár flash federt, snootot méhsejttel, világítástechnikai keretet, fekete flaget, és beauty disht is. A részletes árakon kívül a két műterem alaprajzát is megtekinthetik honlapunkon (http://www.g3studio.hu) az érdeklődők. Aki tovább böngészi a weboldalt, a stúdió blogjában különböző beszámolókat olvashat a nálunk történt fotózásokról vagy wervideókra kattintva nyerhet betekintést a munka hátterébe, legyen az videóklip forgatása vagy akár a Color Run futóversenyt népszerűsítő fotózás. Stúdiónk kedvelt fotózási helyszíne olyan világhírű márkák képviselőinek, mint például a Mayo Chix.

Bármilyen bérléssel kapcsolatos kérdésben állunk rendelkezésre e-mail címünkön (g3studiobp@gmail.com), telefonszámunkon (0036209286640), de a Facebook-on is és a Google+ oldalon is követheti a G3 műterem tevékenységét! Elsődleges célunk az, hogy lehetőséget biztosíthassunk minőségi és nyugodt munkavégzésre a profiknak és szakmailag, emberileg támogassuk a tanácsra szoruló lelkes amatőröket, és az első stúdió fotózás legyen maradandó és inspiráló élmény számukra!